Batman Arı Yetiştiriciliği Birliğinden arı yetiştiricilerine çağrı
Batman Arı Yetiştiriciliği Birliği Başkanı Çetin Doyar, kentte arıcılık faaliyetlerinde bulunan ve henüz üye olmayan herkesin her türlü imkân ve fırsatlardan faydalanmaları için Birliğe bir an önce kaydolmaları çağrısında bulundu.
Birlik çatısı altında daha güzel, verimli faaliyetler yapacaklarını belirten Doyar, Birliğin arı yetiştiricilerine önemli imkân ve fırsatlar sunacağını söyledi.
Arıcıların emeklerinin karşılığını almalarını istediklerini vurgulayan Doyar, bu yüzden güçlü bir Birliğe ihtiyacın olduğunu kaydetti.
Arıcıları bir çatı altında toplamak, yaşadıkları sorun ve sıkıntıları giderebilmek için Arı Yetiştiriciliği Birliğini kurduklarını belirten Doyar, “Türkiye’nin neredeyse tüm ilinde Arı Yetiştiriciliği Birliği varken Batman’da bir birliğimiz yoktu. Biz arıcılar bu eksikliği fark ettik. Bu nedenle girişimlerde bulunup Tarım ve Orman Bakanlığına gerekli belgeleri gönderdikten sonra Batman’ımızda da Arı Yetiştiriciliği Birliğimizi kurmuş olduk. Tabi bu zaman diliminde Batman’da Arı Yetiştiriciliği Birliği olmadığı için yetiştiricilerimiz Siirt’teki Birliğe kaydoldu.” dedi.

Batman Arı Yetiştiriciliği Birliği Başkanı Çetin Doyar
“Arıcılarımız bir çatı altında, her türlü imkândan yararlanma fırsatı bulacaklar”
Batman genelinde arıcılık faaliyetlerinde bulunan tüm herkesin Batman Arı Yetiştiriciliği Birliğine kaydolmalarını isteyen Doyar, şöyle devam etti:
“Arıcılarımızın kendi memleketlerindeki Birliğe kaydolmalarını istiyoruz. Batman’da yapılacak tüm arıcılık faaliyetlerimize arıcılarımız dâhil olacak. Birlik olarak Batman’da florası, çiçeği, balı güzel olan yöremizde arıcılarımızın emeklerinin karşılığını almalarını istiyoruz. Arıcılarımız bir çatı altında bir araya geldiklerinde her türlü imkândan yararlanma fırsatı bulacaklar. Birliğe üye olmayan tüm arıcılarımızı Birliğe kayıt yaptırmalarını bekliyoruz. Birlik çatısı altında daha güzel, verimli faaliyetler yapılacağına inanıyoruz.”
“Arıcılarımızı Birliğimize davet ediyoruz”
Birliğin arıcılara çok güzel imkan ve faydasının dokunacağına işaret eden Doyar, “Arıcılarımızın ferdi olarak yapamadıkları birçok faaliyet Birlik çatısı altında yapılabilir. Damızlık ana arı yetiştiriciliği, seminer gibi eğitimler, yüksek yaylalarda konaklama imkânlarının sağlanabilmesi, arıcılarımıza kredi temin etmek, şeker temini sağlama ile birlikte birçok sorun ve sıkıntıları birlikte halledeceğimize inanıyoruz. Bu yüzden güçlü bir birliktelikle arıcılarımızı Birliğimize davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Mersin Aile Platformu Başkanı Said Yılmaz, cinsel sapkın grupların bütün taarruzunu sosyal ve dijital ortamlarda gerçekleştirdiğine dikkat çekerek, cinsel sapkınlıkların dijital mecraların yanı sıra sinema, moda, sanat ve spor gibi alanlarda da yer aldığını belirtti.
İzmir’de 1 Eylül’de başlayan yeni av sezonuyla birlikte balık tezgâhlarında hareketlilik yaşanıyor. Sardalya ve hamsinin kilogramı yaklaşık 150 TL’den, palamut ise büyüklüğüne göre 100 ila 150 TL arasında satışa sunuluyor.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Diyarbakır-İstanbul seferini yapan yolcu otobüsünün Kuzey Marmara Otoyolu Işıklar Mahallesi'nde sefer halinde bariyere çarpması sonucu çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.