Batman’da kalaşnikoflu kavga

Batman’da iki grup arasında çıkan ve kalaşnikof, pompalı tüfek ve tabancanın kullanıldığı kavgada bir kişi ağır yaralandı.
Batman'ın Işık Taksi yakınında iki grup arasında çıkan kavgada kalaşnikof, pompalı tüfek ve tabancalar kullanıldı.
Edinilen bilgiye göre, Merkez Kısmet Mahallesi Tütüncüler Caddesi üzerinde Işık Taksi civarında saat 14.00 sıralarında iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. İki grup arasında çıkan kavgayı duyan başka bir grup ise plakasız bir otomobille olay yerine geldikten sonra otomobil bagajında bulunan pompalı tüfek, kalaşnikof ve tabancaları çıkararak ateş etti.
Sokak ortasında çıkan kavgada 25 yaşındaki Bahadır A., boynundan vurularak ambulansa Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bahadır A.'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Kavgada silahlardan çıkan bazı kurşunlar ise cadde üzerinde bulunan bir dükkana isabet etti.
Çatışmadan yaklaşık yarım saat sonra olay yerine polis ve özel Harekat Timleri çatışma bölgesine güvenlik şeridi çekerek incelemelerde bulundu. (Veysi Rüzgar)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Milli Savunma Bakanlığı, "Metan gazından etkilenen dört silah arkadaşımız daha şehit olmuş, şehit olan personel sayısı on ikiye yükselmiştir." açıklamasını yaptı.
Milli Savunma Bakanlığı, 2022'de girdiği çatışma sonucu hayatını kaybeden bir askerin naaşını arama faaliyetleri kapsamında 19 askerin bir mağarada metan gazından etkilendiğini, 5'inin tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini bildirdi.
İletişim Başkanlığı, yılbaşından itibaren çıkan yangınların yüzde 25’inin sadece son 10 günde meydana geldiğine dikkat çekti.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ""Bütün siyasi varlığımızla Cumhurbaşkanımıza dönük hadsiz bir dil kullananların karşısında duracağımızdan ve bunlara hadlerini hatırlatacağımızdan kimse kuşku duymasın." dedi.