Çekici ile otomobil çalan şüpheliler suçüstü yakalandı
Gaziantep'te park halindeki otomobilleri çekici kullanarak çalan 5 şüpheli suçüstü yakalandı.
Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, kentte çalınan otomobil ve motosikletlerin bulunmasıyla, olayı gerçekleştiren şüphelilerin yakalaması için çalışma başlatıldığı belirtildi.
Çalışma kapsamında bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucu kimlikleri tespit edilen 5 kişinin çekici kullanarak çaldıkları otomobilleri hurdacıya sattıkları belirlendi.
Şüphelilerin yakalanması için düzenlenen operasyonda zanlılar, çekiciyle bir otomobili çalmaya çalışırken suçüstü yakalandılar.
Gözaltına alınan şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Diyarbakır-İstanbul seferini yapan yolcu otobüsünün Kuzey Marmara Otoyolu Işıklar Mahallesi'nde sefer halinde bariyere çarpması sonucu çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.
Karapınar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasında resmi plaka bedeli dışında 150 TL ek ücret alındığı iddiasıyla açılan davada, iki sanık hakkında görevi kötüye kullanma suçundan 5 ay hapis cezası verildi.
Konya’da yerli gazlı içeceklerin satışını yapan Cafer İrkin, boykot edilen ürünlerin yerli alternatifinin bulunduğunu belirterek, bu ürünlerin kalite açısından da boykot edilen ürünlerden daha iyi olduğunu belirtti. İlkin, bazı yerli ürünlerin 80-90 yıllık geçmişe sahip olduğunu ve hâlâ üretiminin sürdüğünü söyledi.