Diyarbakır'da telefonla konuşurken karşıya geçmeye çalışan kadına araba çarptı

Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda meydana gelen olayda kadın ağır yaralandı.
Görgü tanıklarının ifadelerine göre, Diyarbakır'dan Şanlıurfa istikametine gitmekte olan 21 EK 747 plakalı transporter tipi araç, ismi öğrenilmeyen 43 yaşındaki kadına çarptı.
Kadının telefonla konuştuğu esnada karşı geçmeye çalıştığı, bir anlık dalgınlık nedeniyle gelen aracı fark etmediği belirtildi.
Çarpmanın etkisiyle kadın metrelerce havaya savrulurken araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çıktı.
Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.
Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Dicle Memorial Hastanesine sevk edilen yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Kısa süreliğine kapanan yol daha sonra trafiğe açılırken, polis kazayla ilgili inceleme başlattı. (Gıyasettin Tetik-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Dr. Halef Yılmaz, İran ile işgal rejimi arasındaki savaşın sonucunda işgal rejiminin hiçbir askeri başarıyı gerçekleştiremediğini; buna karşılık İran'ın birçok kazanım elde ettiğini vurguladı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bölgedeki hava sahası kısıtlamalarının devam ettiğini açıklayarak, 24 Haziran itibariyle güncel durumu paylaştı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Yılsonuna kadar söz verdiğimiz gibi daha çok çalışacağız; bu sayıyı 453 bine ulaştırarak tüm afetzede kardeşlerimizi yeni yuvalarına kavuşturacağız." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran ile işgal rejimi arasında varılan ateşkese ilişkin, "Taraflar arasında ateşkes sağlanmasına dair mutabakata ulaşıldığı haberini memnuniyetle karşılıyoruz. Tüm tarafları ateşkese tam riayet etmeye davet ediyoruz." dedi.