Diyarbakır’da trafik kazası: 2’si çocuk 4 yaralı
Diyarbakır’da bir altgeçitte meydana gelen trafik kazasında 2’si kız çocuğu 4 kişi yaralandı.
Merkez Kayapınar ilçesi 15 Temmuz Şehitler Parkı karşısındaki Park Orman Altgeçit köprüsünde bir otomobilin, önündeki otomobile arkadan çarparak viyadükten altgeçide savurduğu kazada, aynı aileden olan 2’si kız çocuğu 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, kaza Park Orman Altgeçit köprüsünde meydana geldi. Kayapınar’ı Bağlar ilçesine bağlayan kavşaktan sağa dönmekte olan 34 KHJ plakalı otomobile, Seyrantepe istikametine doğru gitmekte olan diğer otomobil arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle öndeki otomobil viyadükten aşağı düştü.
15 metre yüksekliğindeki viyadükten, Park Orman Altgeçidine düşen otomobil ters yattı. Aracın hurdaya dönüştüğü trafik kazasında araç içerisinde bulunan aynı aileden 4 kişi yaralandı.
Aracın içinden çıkarılan 1’si ağır 2 kız çocuğu bir vatandaş tarafından Memorial Hastanesine kaldırılırken, anne ve baba da olay yerine gelen ambulansla aynı hastaneye kaldırıldı.
İç kanama geçiren 6 yaşında kız çocuğu ile 8 yaşındaki ablası hastanede tedavi altına alındı. Kazada, diğer araçtaki kadın sürücü de hafif yaralandı.
Olay yerine gelen polis, altgeçitteki yolu kısa bir süre çift taraflı trafiğe kapatırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Ramazan Casuk-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Diyarbakır-İstanbul seferini yapan yolcu otobüsünün Kuzey Marmara Otoyolu Işıklar Mahallesi'nde sefer halinde bariyere çarpması sonucu çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.
Karapınar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasında resmi plaka bedeli dışında 150 TL ek ücret alındığı iddiasıyla açılan davada, iki sanık hakkında görevi kötüye kullanma suçundan 5 ay hapis cezası verildi.
Konya’da yerli gazlı içeceklerin satışını yapan Cafer İrkin, boykot edilen ürünlerin yerli alternatifinin bulunduğunu belirterek, bu ürünlerin kalite açısından da boykot edilen ürünlerden daha iyi olduğunu belirtti. İlkin, bazı yerli ürünlerin 80-90 yıllık geçmişe sahip olduğunu ve hâlâ üretiminin sürdüğünü söyledi.
Okul ve üniversitelerin açılmasına sayılı günler kala artan trafik yoğunluğuna dikkat çeken sürücü kursu işletmecisi ve uzman sürüş eğitmeni İlhan Taşkın, sürücülerin özellikle yoğun saatlerde trafiğe çıkmamaları, yolculuklarını önceden planlamaları, dinlenerek araç kullanmaları ve araç bakımlarını ihmal etmemeleri gerektiğini söyledi.