Engelli çocukların verdiği bayram mesajları duygulandırdı
Malatya'da eğitim faaliyetlerini yürüten Akşemseddin İşitme Engelliler Okulu öğrencileri, Ramazan Bayramı vesilesiyle duygu dolu mesajlarını iletti.
Mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle alim, eğitimci, siyasetçi, mülki ve kurum amirleri, STK temsilcileri ve halkın değişik kesimleri tarafından mesajlar yayınlanırken, Malatya Akşemseddin İşitme Engelliler Okulu'ndaki farklı engellere sahip öğrencilerinin duygu dolu mesajları dikkat çekti.
Okulun tavsiyesi üzerine evlerinde aileleri tarafından çekilen videolarda bazı öğrenciler sesli olarak mesajlarını iletirken bazı öğrenciler ise işaret dili ile mesajlarını iletti.
Bayram mesajlarını paylaşan öğrenciler, daha sonra aileleriyle bayramlaşıp evde bayramın tadını çıkarmaya çalıştı.







Konuyla ilgili yazılı açıklamada bulunan Okul Müdürü Mesut Gönç, "Özel öğrencilerimizle bir taraftan sosyal anlamda topluma katkı sağlamak ve umut olmak bir taraftan da öğrencilerimize farklı duygular yaşatmak adına her fırsatı değerlendirme ve öğrencilerimiz adına kazanca çevirme amacındayız. Öğrencilerimizin duygularını bu şekilde paylaşmış olduk. Bu vesileyle sağlık ve huzur dolu nice bayramlar yaşayabilmek duasıyla herkesin bayramını kutluyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Türkiye, siyonist rejimin sözde Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun BM Genel Kurulu'ndaki konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye'ye yönelik ifadelerini reddederek, Gazze'deki saldırılar ve bölgedeki politikalarının propaganda yoluyla gizlenemeyeceğini bildirdi.
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Manisa'da yaralanan 11 öğrenciden 3'ünün yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü, 1 öğrencinin taburcu edildiğini, diğer 7 öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'da 11 öğrencinin yaralandığı olayın ilgili birimler tarafından titizlikle soruşturulduğunu bildirdi.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde öğrencilerin yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin açıklama yaptı.