Gaziantep Şehitkâmil ilçe Müftüsü görevine başladı

Gaziantep’in Şehitkâmil ilçe Müftülüğüne Zonguldak Çaycuma İlçe Müftüsü Ömer Keskin atandı.
Şehitkâmil İlçe Müftülüğü görevini yapmakta iken Konya ili Meram ilçesine atanan Sabri Kütükçü'nün yerine Zonguldak Çaycuma İlçe Müftüsü ömer Keskin atandı.
İlçeye yeni atanan Müftü ömer Keskin, daha iyi hizmet vermek için elinden geleni yapacağını ve hizmet hususunda halktan destek beklediğini söyledi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Ağrı ve Muğla’da göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlediğimiz operasyonlarda 42 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 433 düzensiz göçmen yakalandı." dedi.
Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla kurbanlık satıcıları hazırlıklara başladı.
Düzce'de seyir halindeki bir yolcu otobüsünün motor bölümünde çıkan yangın paniğe neden oldu. Yolcular tahliye edilirken, alevler itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Bingöl – Muş Bulvarı'nda 3 aracın çarpışması sonucu meydana gelen zincirleme kazada, 1'i ağır, 6 kişi yaralandı.