HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Şaban Gökhan'dan bayram mesajı

Ramazan Bayramı mesajında Gökhan, bayram'ın ümmetin vahdetine vesile olması temennisinde bulundu.
HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Şaban Gökhan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Gökhan, yayımladığı mesajda, "Buruk bir şekilde gireceğimiz Ramazan Bayramı'nın ümmetin vahdetine, birlik ve beraberliğine vesile olmasını daha nice sağlıklı, mutlu bayramlara ulaşmamızı Cenab-ı Allah'tan niyaz ve temenni ederim." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dışişleri Bakanlığı, Gazze’de ateşkesin sağlanması için başta BM Güvenlik Konseyi olmak üzere uluslararası toplumun sorumluluklarını yerine getirmesinin elzem olduğunu vurguladı.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde aşırı hız yapan sürücüyü uyardığı için, çocukların önünde bir babanın darp edilmesine ilişkin sürücü hakkında gözaltı kararı verildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, işgal rejiminin saldırısı dolayısıyla toplanan Katar'daki zirvede, işgalci rejimin güçlü bir tepki ve yaptırımla muhatap olmadan kısa vadede durmayacağını belirterek, "Artık bazı alanlarda kendi kendine yeter seviyeye ulaşmamız şarttır. Bunların başında caydırıcı bir savunma sanayi ve kalkınma geliyor." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı-Arap Ligi Olağanüstü Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Katar'ın başkenti Doha'ya ulaştı.Ö