HÜDA PAR Milletvekili Dinç, Bolu’daki yangın bölgesinde
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Bolu Kartalkaya'daki yangın faciasını yerinde incelemek üzere Bolu'ya gitti. Dinç ve beraberindeki heyet, yaralıları ziyaret etti.
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Genel İdare Kurulu Üyesi Ahmet Karaaslan ile beraberlerindeki heyet, Kartalkaya'daki yangın faciasını yerinde incelemek üzere Bolu'ya geldi.
Otel önündeki AFAD yetkililerinden bilgi alan Dinç, burada yaptığı açıklamada yangın faciasında hayatını kaybedenler için Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara da acil şifa temennilerinde bulundu.
Dinç, "Buradaki yetkililerle de görüştük. Arama kurtarma işlemleri bitmiş. Jandarma kriminal incelemelerde bulunuyor. Acımız büyük. Burada ihmali bulunan her kim varsa cezalandırılmalı. Yangın merdiveni var mı yok mu? Burada duman detektörü var mı yok mu? Yangın söndürme cihazları çalışıyor mu? Bunların tek tek incelenmesi ve bu konuda soruşturmaların yapılması gerekir. İnşallah bu tarz durumların yaşanmaması için, bu afetlerin yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını temenni ediyorum.” dedi.
Dinç, daha sonra yangın faciasında yaralanan vatandaşları İzzet Baysal Eğitim Araştırma Hastanesi’nde ziyaret ederek, burada başhekimden yaralıların durumu hakkında bilgi aldı.
Hastane çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Dinç, “Yaralı olan vatandaşlarımızı ziyarete geldik. Bu hastanede şu an 9 yaralımız var. 2 vatandaşımız yoğun bakımda, 7 vatandaşımız ise normal serviste. İnşallah tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar. Burada başhekimimiz ve başhekim yardımcımızdan bilgi aldık. Hastalarımızı da ziyaret ettik. Duamız, temennimiz bu kardeşlerimizin tez bir zamanda sağlığına kavuşmasıdır. Bu vesile ile tekrardan vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Mersin Aile Platformu Başkanı Said Yılmaz, cinsel sapkın grupların bütün taarruzunu sosyal ve dijital ortamlarda gerçekleştirdiğine dikkat çekerek, cinsel sapkınlıkların dijital mecraların yanı sıra sinema, moda, sanat ve spor gibi alanlarda da yer aldığını belirtti.
İzmir’de 1 Eylül’de başlayan yeni av sezonuyla birlikte balık tezgâhlarında hareketlilik yaşanıyor. Sardalya ve hamsinin kilogramı yaklaşık 150 TL’den, palamut ise büyüklüğüne göre 100 ila 150 TL arasında satışa sunuluyor.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Diyarbakır-İstanbul seferini yapan yolcu otobüsünün Kuzey Marmara Otoyolu Işıklar Mahallesi'nde sefer halinde bariyere çarpması sonucu çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.