IHO EBRAR, Ağrı'daki yetimlerin yüzünü güldürdü
Merkezi Hollanda'da bulunan uluslararası yardım kuruluşu IHO-EBRAR, Ağrı'da yetim ve ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldürdü.
Uluslararası yardım kuruluşu IHO-EBRAR, Türkiye'de yaptığı kış yardımları kapsamında, Ağrı'da yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık mont ve bot dağıtımında bulundu.
IHO-EBRAR'ın Ağrı merkezde dağıttığı mont ve ayakkabı hakkında değerlendirmelerde bulunan Ağrı Temsilcisi Mehmet Dağhan, uluslararası yardım kuruluşu IHO-EBRAR'ın katkılarıyla Ağrı'da 40 yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencinin ihtiyacının karşılanmasından son derece memnuniyet duyduklarını belirtti.
Mehmet Dağhan, "Uluslararası yardım kuruluşu IHO EBRAR'ın yardım çalışmaları kapsamında Ağrı'da yetim çocuklara yönelik kışlık bot ve mont yardımında bulunduk. Allah kendilerinden razı olsun, hayırlarını kabul etsin inşallah. Bu tür yardımlarımız daha sonraki dönemlerde de devam edecektir. Daha önce tespit ettiğimiz yetim olan 40 aileyi davet ettik. Çocukların yaşadığı mutluluk bizlere yetti. Onlarla birlikte bizlerde sevindik." dedi. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İletişim Başkanı Burhanettin Duran, "Birleşik Krallık, Fransa ve Kanada öncülüğünde 12 ülkenin, Batı Şeria'daki yasa dışı israil yerleşimleriyle bağlantılı ticari ve ekonomik faaliyetlere karşı aldığı karardan memnuniyet duyuyoruz." dedi.
İzmir'de semt pazarlarında kurutmalık biber, patlıcan ve salçalık domates sezonu devam ederken, pazarcı esnafı ürünlere olan ilginin önceki yıllara göre azaldığını belirtti. Esnaf, sıcak havaların ürünlerin kurutulması açısından olumlu olduğunu ancak aşırı sıcakların tarladaki ürünlere zarar verebildiğini ifade etti.
İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 2027-2029 Orta Vadeli Program'ın makroekonomik istikrarın güçlendirilmesi, enflasyonun kalıcı biçimde düşürülmesi ve sürdürülebilir sosyal refahın sağlanmasını amaçladığını bildirdi.
Mardin Aşiretler İstişare Meclisi, toplumun ileri gelenlerin katılımıyla üzerinde karara varılan 12 maddelik sonuç bildirgesi ve önemli tavsiyelerle sona erdi.