İHO-EBRAR'dan ihtiyaç sahibi ailelere yardım
Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO-EBRAR, Elazığ’da ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu.
Hollandalı iş adamları ve hayırseverlerin yaptıkları yardımlar, Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO-EBRAR tarafından, bu kez Elazığ'daki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Yapılan yardımlarla, ihtiyaç sahibi birçok ailenin yüzü güldü.
Yardımlar, İHO-EBRAR’ın Hollanda’da gönüllü çalışanı Ali Taş tarafından ailelere teslim edildi.
Yapılan yardımları bire bir yakından takip eden ve dağıtım esnasında ailelerle muhabbet eden Taş, “Merkezi Hollanda’da bulunan İHO-EBRAR’ın Türkiye’deki yardımları devam ediyor. İnşallah bugün burada, yardımları gıda olarak Elazığ’daki ailelere ulaştıracağız. Bu yardımlara vesile olan Avrupa’daki iş adamlarından ve hayırseverlerden Allah razı olsun. Kendilerine teşekkür ederiz. Yapmış oldukları yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracağız.” dedi. (Mustafa Daştan - İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Diyarbakır-İstanbul seferini yapan yolcu otobüsünün Kuzey Marmara Otoyolu Işıklar Mahallesi'nde sefer halinde bariyere çarpması sonucu çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.
Karapınar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasında resmi plaka bedeli dışında 150 TL ek ücret alındığı iddiasıyla açılan davada, iki sanık hakkında görevi kötüye kullanma suçundan 5 ay hapis cezası verildi.
Konya’da yerli gazlı içeceklerin satışını yapan Cafer İrkin, boykot edilen ürünlerin yerli alternatifinin bulunduğunu belirterek, bu ürünlerin kalite açısından da boykot edilen ürünlerden daha iyi olduğunu belirtti. İlkin, bazı yerli ürünlerin 80-90 yıllık geçmişe sahip olduğunu ve hâlâ üretiminin sürdüğünü söyledi.