İHO-EBRAR'dan ihtiyaç sahibi ailelere yardım
Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO-EBRAR, Elazığ’da ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu.
Hollandalı iş adamları ve hayırseverlerin yaptıkları yardımlar, Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO-EBRAR tarafından, bu kez Elazığ'daki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Yapılan yardımlarla, ihtiyaç sahibi birçok ailenin yüzü güldü.
Yardımlar, İHO-EBRAR’ın Hollanda’da gönüllü çalışanı Ali Taş tarafından ailelere teslim edildi.
Yapılan yardımları bire bir yakından takip eden ve dağıtım esnasında ailelerle muhabbet eden Taş, “Merkezi Hollanda’da bulunan İHO-EBRAR’ın Türkiye’deki yardımları devam ediyor. İnşallah bugün burada, yardımları gıda olarak Elazığ’daki ailelere ulaştıracağız. Bu yardımlara vesile olan Avrupa’daki iş adamlarından ve hayırseverlerden Allah razı olsun. Kendilerine teşekkür ederiz. Yapmış oldukları yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracağız.” dedi. (Mustafa Daştan - İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep İl Müftü yardımcısı Aziz Aktan, düğünlerin sade, kolay ve İslami hassasiyetlere uygun şekilde yapılması gerektiğini vurguladı. Aktan, evliliğin teşvik edilmesi ve ailelerin gençlere kolaylık sağlaması çağrısında bulundu.
Avukat Cebrail Bozkurt, işgal rejiminin Filistinli esirlere yönelik onayladığı idam yasasının uluslararası hukuku, Cenevre Sözleşmesi'ni ve adil yargılanma hakkını açıkça çiğneyerek savaş suçu işlediğini belirtti.
HÜDA PAR, Pakistan ve Afganistan'da, iki kardeş halkı karşı karşıya getiren ve aralarında düşmanlık tohumu ekilmesine zemin oluşturan adımlardan kaçınılması çağrısında bulundu.
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdür Yardımcısı Fatih Kayacan, Gazze başta olmak üzere İslam coğrafyasındaki mazlumların yaşadığı sıkıntılara dikkat çekerek boykotun sürdürülmesi, yardımların artırılması ve yetimlere yönelik çalışmaların güçlendirilmesi çağrısında bulundu.