Ömer Tuğrul İnançer vefat etti
Yazar, hukukçu ve muttasavvıf Ömer Tuğrul İnançer 76 yaşında vefat etti.
Yazar, hukukçu ve muttasavvıf Ömer Tuğrul İnançer'in, gece saatlerinde vefat ettiği bildirildi.
76 yaşında vefat eden İnançer için yarın Fatih Camii'nde cenaze namazı kılınacak.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İnançer'in vefatına ilişkin sosyal medyadan taziye mesajı yayımladı. Kalın, "Güzel insan Ömer Tuğrul İnançer beyefendi rahmet-i Rahman’a kavuştu. Rabbinin sevgili bir kulu, ebediyet yurdunun bir eri olarak yaşadı. İman, ahlak, erdem, şefkat, merhamet ve güzellik yoluna adanmış bir ömür... Cemali de güzeldi, celali de. Mekanı cennet, makamı âli olsun." dedi.
Ömer Tuğrul İnançer kimdir?
Ömer Tuğrul İnançer 1946'ԁa İstanbul'ԁa ԁoğԁu. Avukat, müzisyen ve mutasavvıf olan İnançer, İstanbul Üniversitesi'nin hukuk fakültesinԁen mezun olԁu. İnançer, 1991'e kaԁar hukuk müşavirliği yaptı. 1991 yılınԁa Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu'nun Genel Müԁürlüğü'ne atanan Ömer Tuğrul İnançer, Türk Tasavvuf Musikisinin önemli isimlerinԁen biriԁir. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Müslümanların gündeminin değiştirilmeye çalışıldığını belirten Gaziantepli vatandaşlar, Gazze'deki vahşete karşı boykotun devam etmesi ve devlet düzeyinde adımlar atılması çağrısında bulundu.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Srebrenitsa Soykırımı'nın 31'inci yılını anma töreni dolayısıyla bulunduğu Bosna-Hersek'te bir dizi ziyarette bulundu.
Kendi imkanlarıyla Gazze'deki çocukların sesi olmaya çalışan minikler, işgal rejimi destekçisi firmaların ürünlerinin kesinlikle boykot edilmesi gerektiğini vurguladılar.
Ankara’da CHP’li Çankaya Belediyesi’ne sabah saatlerinde polis operasyonu düzenlendi. Belediye binası ve bağlı birimlerde arama çalışmaları sürerken, soruşturma kapsamında çok sayıda kişi hakkında gözaltı kararı bulunduğu bildirildi.