Panelvan temizlik aracına çarptı: Bir yaralı
 
                         
                        Diyarbakır'da bir panelvanın temizlik aracına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.
Diyarbakır'da sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği panelvan, önce hafif ticari araca sonra da belediyenin temizlik aracına çarptı. Kazada bir kişi yaralandı.
Kaza, merkez Kayapınar ilçesine bağlı 75 Metre Çevre Yolu'nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre; sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği panelvan, önce hafif ticari araca, ardından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine ait temizlik aracına çarptı.
Çarpmanın etkisiyle panelvan sürücüsü bulunduğu yerde sıkıştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.
Yaralı panelvan şoförü itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sıkıştığı yerden güçlükle çıkarıldı.
İlk tedavisi olay yerinde yapılan yaralı, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (Hamza Adiyaman - İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
AFAD, " Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ekipleri 507 personel ve 250 araç ile depremden etkilenen yerleşim alanlarında hasar tespit çalışmalarına devam etmektedir. Deprem nedeniyle 3’ü önceki depremde ağır hasar almış olan toplam 4 yapı yıkılmıştır." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altay Tankları Teslimat Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Savunma sanayinde tam bağımsız Türkiye hedefine doğru sağlam adımlarla ilerliyoruz. Bir yandan yeni projeleri, yeni savunma ürünlerini geliştirip devreye alırken; diğer yandan yeni tesislerimizin açılışını yapıyor, yerli ve millî araçlarımızı envanterimize katıyoruz.” dedi.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Deprem bölgesindeki 28 baraj ve 38 göletimizde gerekli tüm teknik incelemeler yapılmış ve herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir." dedi.
Dışişleri Bakanlığı, Kamboçya ve Tayland arasında imzalanan ortak bildiriyi memnuniyetle karşıladı.