Pembelik Barajı'na giren adam kayboldu

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde serinlemek için Pembelik Barajı'na giren bir kişi suda kayboldu.
Bingöllü olduğu öğrenilen bir kişi, Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde serinlemek için girdiği Pembelik Barajı'nda suya kapılıp kayboldu.
Olay, dün Elazığ Karakoçan Golan kaplıcaları mevkiinde Pembelik Barajı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bingöl’den Karakoçan’a giden H.K. (35), arkadaşları ile serinlemek için suya girdi. Daha sonra ise baraj suyuna kapılıp kayboldu. H.K'yi bulmak için başlatılan arama çalışmaları devam ediyor.
Çevredekilerin, durumu jandarmaya bildirmelerinin ardından olay yerine jandarma ile birlikte AFAD, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliğine bağlı dalgıçlar ve sağlık ekipleri sevk edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aile kurumunu korumanın, aile değerlerini tüm yönleriyle muhafaza ederek gelecek nesillere güçlü bir miras bırakmanın kendilerinin en temel vazifesi olduğunu vurguladı.
Saraçhane'deki CHP mitinginde "Şeriat isteyenler, bir bir asılacaksınız" diyen kişinin 18 yaşından küçük bir genç olduğu ortaya çıktı.
Erzurum Köprüköy'de 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Leman dergisinde Hazreti Muhammed'e hakaret içerikli karikatürün yayımlanmasına ilişkin gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.