Uyarı levhası ve bariyerin olmadığı viraj tehlike saçıyor
Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde hastane yolu üzerindeki virajda herhangi bir uyarı levhası ve bariyerin olmaması nedeniyle sürücüler zor anlar yaşıyor.
Çınar Devlet Hastanesi yolu üzerinde yer alan ve araçlar tarafından sıklıkla kullanılan caddede bulunan keskin virajda, her hangi bir uyarı levhası ve bariyer olmaması kazalara davetiye çıkarıyor.
Yakında zaman 2 aracın yaklaşık 5 metre yükseklikten uçtuğu virajda daha önce yaralanmalı kazalar da yaşandı. Sürücüler, yetkililer tarafından gerekli tedbirlerin alınmasını istiyor.
Özellikle akşam saatlerinde, bölgeyi bilmeyen yabancı sürücüler için virajın daha da tehlikeli olduğuna dikkat çeken Ömer Yaşar, bu konuda yetkililerin harekete geçmesini beklediklerini söyledi.
Mehmet Alar, keskin virajda şu ana kadar sadece yaralanmalı kazaların yaşandığını hatırlatarak henüz ölümler yaşanmadan viraja uyarı levhası ve bariyer konulmasını istedi.
Yasir Tekdal da belediyeye seslendi ve gerekli önlemlerin alınarak olası kazaların önüne geçilmesini istedi. (Vedat Aydın-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Diyarbakır-İstanbul seferini yapan yolcu otobüsünün Kuzey Marmara Otoyolu Işıklar Mahallesi'nde sefer halinde bariyere çarpması sonucu çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.
Karapınar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasında resmi plaka bedeli dışında 150 TL ek ücret alındığı iddiasıyla açılan davada, iki sanık hakkında görevi kötüye kullanma suçundan 5 ay hapis cezası verildi.
Konya’da yerli gazlı içeceklerin satışını yapan Cafer İrkin, boykot edilen ürünlerin yerli alternatifinin bulunduğunu belirterek, bu ürünlerin kalite açısından da boykot edilen ürünlerden daha iyi olduğunu belirtti. İlkin, bazı yerli ürünlerin 80-90 yıllık geçmişe sahip olduğunu ve hâlâ üretiminin sürdüğünü söyledi.
Okul ve üniversitelerin açılmasına sayılı günler kala artan trafik yoğunluğuna dikkat çeken sürücü kursu işletmecisi ve uzman sürüş eğitmeni İlhan Taşkın, sürücülerin özellikle yoğun saatlerde trafiğe çıkmamaları, yolculuklarını önceden planlamaları, dinlenerek araç kullanmaları ve araç bakımlarını ihmal etmemeleri gerektiğini söyledi.