Yeni yapılan tersane yanarak küle döndü
Yalova'nın Altınova tersaneler bölgesinde yeni yapılan bir tersanede çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek tersaneyi küle çevirdi.
Yalova'da yeni yapılan bir tersanede yangın çıktı.
Kaynak çalışmasından çıktığı tahmin edilen yangın, kısa sürede büyüyerek bütün tersaneyi sardı.
Tersanede yükselen dumanlar gökyüzünü kapladı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine ambulanslar sevk edildi.
İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alırken, atölye kullanılmaz hale geldi.
Tersane yeni yapıldığı için içinde çalışanların olmaması olası bir faciayı önlerken, yangın nedeniyle çevrede korku dolu dakikalar yaşandı. (Şükrü Tontaş-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep Şehir Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Berhuni, güneşten gelen ultraviyole (UV) ışınlarının göz sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerini aktardı.
Peygamber Sevdalıları Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Kenan Çaplık, 2025-2026 eğitim-öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla yaptığı açıklamada, Kur'an ve sünnet merkezli yeni bir eğitim sistemi çağrısında bulundu, ailelere ise yaz Kur'an kursları konusunda önemli tavsiyelerde bulundu.
10 Muharrem aşura vesilesiyle Batman'da düzenlenen "Çağımızın Kerbelâsı: Gazze" programında, Kerbelâ'nın tarihî ve manevi anlamı ile Gazze'de yaşanan insani kriz ele alındı.
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Hazreti Hüseyin ve Kerbela şehitlerini rahmetle andı.