Yeşilay bisiklet turu düzenledi

Yeşilay Diyarbakır Şubesi, '1-7 Mart Yeşilay Haftası' münasebetiyle bisiklet turu düzenlendi.
'1-7 Mart Yeşilay Haftası' münasebetiyle Türkiye'de eş zamanlı "Bisikletini al gel" etkinliği kapsamında Diyarbakır'da da bisiklet turu düzenlendi.
Dağkapı Şeyh Sait Meydanında bir araya gelen çok sayıda bisikletli, bağımlılık ile mücadeleye dikkat çekmek için şehir turu attı.
Yapmış oldukları etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Yeşilay Diyarbakır Şubesi Yahya öger, 1-7 Mart Yeşilay Haftası münasebetiyle çeşitli etkinlikle düzenlediklerini belirtti.
Bağımlılıklarla mücadele noktasında Yeşilay'ın 'bisikletini al gel' kampanyası dahilinde gençleri bisiklet turuna çağırdıklarını ifade eden öger, "Biz 1 Mart itibariyle Yeşilay haftasını Diyarbakır'da kutlamak amacıyla çok ciddi manada efor sarf ediyoruz. Bağımlılıklarla mücadele noktasında Yeşilay'ın 'bisikletini al gel kampanyası' dahilinde gençleri çağırdık. Biz bu olayda gençleri bağımlılıktan uzak tutmakla beraber aynı zamanda sporun önemine dikkat çekmek istiyoruz. Hantal olan bir topluluk haline gelen gençlik maalesef bir yerden bir yere giderken araç kullanmak zorunda kalıyor. Spor aynı zamanda sağlıklı yaşamın geleceğidir. Diyarbakır'da bugün bunu yapmamızın en büyük sebebi bir farkındalık oluşturmak ve var olan bir bağımlılıkla ilgili toplumun dikkatini çekmektir." dedi.
öger bisiklet turunun ardından çekiliş ile bir kişiye bisiklet hediye ettiklerini belirtti. (M. Hüseyin Temel- İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Hazreti Muhammed ve Hazreti Musa'yı karikatür çizimle hedef alarak hakaret eden Leman Dergisi Yazı İşleri Müdürü Aslan Özdemir, uçakta gözaltına alındı.
Ankara il genelinde 15 Temmuz 2025 tarihine kadar beklenen en yüksek hava sıcaklıklarının 38 derece civarında olacağı tahmin ediyor.
HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı Srebrenitsa Soykırımı’nın yıldönümünde bir mesaj yayımladı.
PKK'nın silah bırakması kapsamında ilk aşama olarak bir grup örgüt elemanının Irak’ın Süleymaniye kentinde silahlarını ateşe verdiği bildirildi.