Köy okuluna tiyatro salonu açıldı

Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesine bağlı Gölcük Mahallesinde İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri için tiyatro salonu açıldı.
Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesi kırsalında bulunan Gölcük Mahallesi İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri için tiyatro salonu açıldı.
Hilvan Belediyesi’nin katkılarıyla Gölcük Mahallesi Ortaokuluna yapılan Tiyatro salonunun açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut, Belediye Başkan Yardımcısı Nusret Esen, protokol, öğretmen, veliler ve öğrenciler katıldı.
Açılış programında bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut, “Karanlıklar olmasaydı sanat da olmazdı ” sözüyle başladığı konuşmasında şunları söyledi:
“İlçe merkezinden uzak olan bu köyümüzde bulunan İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerimiz aydınlanırken aynı zamanda çevrelerini de aydınlatacaklardır. Açılışını gerçekleştirdiğimiz sahnede milli ve manevi mesajları olan oyunlar sergilenip kendilerini izlemeye gelen seyirciyi de de hem eğlendirecek hem de düşündürecektir. Aynı zamanda bu sahneye çıkan her çocuk küçük yaşta heyecanını atıp toplumsal özgüveni yüksek bireyler olarak hayatına devam edecektir.” diye konuştu
Turgut, emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmalar sonrası öğrenciler hazırlamış olduğu gösteri düzenlediler. (Ramazan Şefkatlı- İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Yaz Kur'an kurslarına katılan 300 çocuk, Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde bir araya gelerek yapılan etkinliklerle gönüllerince eğlendi.
Gaziantep Bakırcılar Çarşısında 65 yıldır bakırcılık yapan bakır ustası Cahit Çalı, günümüzdeki bazı hastalıkların insanların bakır kullanımını bırakmasından sonra ortaya çıktığını kaydetti.
"Yaz Okulu" kapsamında 15 ülkeden Malatya'ya gelen misafirler, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin konuğu oldu.
Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, 25 çocuk için toplu sünnet töreni düzenlenerek çocuklar sünnet edildi.