Kar nedeniyle sürücüler mahsur kaldı
Bingöl-Erzurum Karayolu, kar yağışı, tipi ve fırtına nedeniyle ulaşıma kapanırken çok sayıda araç ve yolcu da mahsur kaldı.
Bingöl-Erzurum Karayolu Çat bölgesinde yol, kar yağışı, tipi ve fırtına nedeniyle ulaşıma kapanırken, çok sayıda araç ve yolcu da mahsur kaldı
Yolda mahsur kalan onlarca araç ve çok sayıda yolcunun Bingöl- Karlıova Dörtyol köyünde bekletildiği belirtildi.
Öte yandan, Bingöl- Karlıova arasında kalan Çobantaşı köyü bölgesinde yoğun sis ve tipi dolayısıyla görüş mesafesi düşerken, birçok TIR da yolda mahsur kaldı.
Kar nedeniyle kapanan yolları açmak için Karayolları ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürürken yolda mahsur kalan araçların, sürücü ve yolcuların kurtarılması için çalışma başlatıldı. (Nihat Kanat-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Mehmet Cemil Kuba, kanserde erken teşhisin önemine dikkat çekerek, erken evrede yakalanan kanserlerde sağ kalım oranlarının çok yüksek olduğunu belirtti. Kuba, özellikle belirli yaş gruplarındaki vatandaşların kanser taramalarını ihmal etmemesi çağrısında bulundu.
Kulak önünde şişlik ve ağrı şikayetiyle Kızıltepe Devlet Hastanesi Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Polikliniğine başvuran Suphiye Söylemez’in (55) sağ parotis bezinde tespit edilen kitle, gerçekleştirilen başarılı operasyonla çıkarıldı.
Gaziantep Şehir Hastanesi'nde hizmete giren Kardiyopulmoner Rehabilitasyon Ünitesi'nde kalp ve akciğer hastalarına kişiye özel tedavi ve egzersiz programları uygulanıyor.
Aile Hekimi Dr. Yavuz Selim Sılay, sigaranın yalnızca akciğerleri değil, vücudun hemen her organını etkilediğini belirterek, nikotin bağımlılığının profesyonel destekle aşılabileceğini söyledi.