"Adana’nın dürüst yöneticilere ihtiyacı var”

HÜDA PAR’ın desteklediği Adana bağımsız milletvekili adayı Salih Demir, seçim çalışmaları kapsamında Yüreğir ilçesinde esnafı ziyaret etti. Demir, Adana’nın sorunlarının ancak dürüst siyasetçiler tarafından çözülebileceğini söyledi.
HÜDA PAR'ın 7 Haziran Genel seçimlerinde desteklediği Adana bağımsız milletvekili adayı Salih Demir, seçimlere bir hafta kalan çalışmalarını Yüreğir ilçesinde sürdürdü. Demir, beraberindeki heyetle ilçeye bağlı Anadolu, 19 Mayıs, Başak, Dedekorkut, Yunus Emre Levent ve Cumhuriyet Mahalleleri ile Çukurova Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti.
Esnaf ve vatandaşlardan sıcak ilgi gören Demir, Adana'nın sorunlarının ancak dürüst siyaset yapan hizmet ehli siyasetçiler tarafından çözülebileceğini ifade etti. Adana'nın tarım ve sanayi kenti iken özellikle son 10 yıldır işsizlikle anıldığını kaydetti. Uzun yıllardır kente ciddi yatırım yapılmadığının altını çizen Demir, bunun Adana'nın yerel yönetim ve Meclis'te iyi temsil edilmemesinden kaynaklandığını söyledi.
HÜDA PAR'ın desteklediği bağımsız aday olarak seçilmesi durumunda Adana'nın sorunlarını meclise taşıyarak çözüm için etkin siyaset yürüteceği sözünü veren Demir, vatandaşları 31 Mayıs Pazar günü (bugün) 19 Mayıs Mahallesi'nde düzenleyecekleri açık hava toplantısına davet etti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, yol güzergâhlarında alkol satışının yasaklanması ve kullanımının kısıtlanmasıyla ilgili TBMM’ye soru önergesi verdi.
HÜDA PAR Dış İlişkiler Başkanı Hüseyin İmir, işgalci rejimin, Süveyda’daki olayları bahane ederek Şam’a saldırmasına iişkin, “Siyonist rejimin yalnızca güçten anladığı açıktır. Sessizlik, bu terör rejimini daha da cesaretlendirmektedir.” ifadelerini kullandı.
Mersin’in Akdeniz ilçesinde madde bağımlıları tarafından saldırıya uğrayan cami müezzini Ömer Faruk Tekdemir'i ziyaret eden HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, olayın takipçisi olacaklarını ifade etti.
HÜDA PAR, 15 Temmuz hain darbe girişimin yıldönümünde yazılı bir mesaj yayımladı.