Bakan Albayrak'tan Srebrenitsa Katliamı paylaşımı
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Bosna'da 11 Temmuz 1995 yılında meydana gelen ve 8 bini aşkın Müslüman'ın Sırp ordusu tarafından katledilişinin yıldönümü münasebetiyle bir paylaşımda bulundu.
Sosyal medya hesabı üzerinden Srebrenitsa Katliamının yıldönümü nedeniyle bir paylaşımda bulunan Bakan Albayrak, "Tarih: 11 Temmuz 1995 Zulmün Adı: Srebrenitsa 'Ne yaparsanız yapın ama soykırımı unutmayın. Çünkü unutulan soykırım tekrarlanır.' Aliya İzzetbegoviç" ifadelerine yer verdi.(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında kış mevsimiyle birlikte artan enerji maliyetlerine dikkat çekerek devlet desteğinin artırılması talebinde bulundu.
HÜDA PAR, şehit olan HAMAS komutanları için taziye mesajı yayımladı. Yayımlanan mesajda "Bu aziz komutanlar, kanlarının Filistin halkının kanıyla birlikte aktığını; yürüttükleri mücadelenin Filistin halkının mücadelesinden ayrı olmadığını şehadetleriyle bir kez daha göstermiştir." ifadelerine yer verildi.
Şırnak'ta etkisini artıran kar yağışı sonrası yollarda buzlanma olduğu ve tuzlama ile yol temizliğinin eksik yapıldığı iddiası üzerine açıklama yapan HÜDA PAR Şırnak Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Üzen, yetkililere çağrıda bulundu.
HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı, Roboski dosyasının yeniden açılması çağrısında bulundu.