HDP'li Dicle Belediye Başkanı partisinden istifa etti
31 Mart Yerel Seçimleri'nde, yüzde 51 oy alarak Diyarbakır'ın Dicle Belediye Eş Başkanı seçilen Felat Aygören, partisinden istifa ettiğini açıkladı.
Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde, HDP’nin, Kürdistan Demokrat Partisi-Bakur (PDK-Bakur) ile yaptığı ittifak sonucu belediye başkanı seçilen Felat Aygören, HDP’den istifa etti.
31 Mart Yerel Seçimleri'nde 8 bin 980 oy alan Aygören, görevine bağımsız olarak devam etme kararı aldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı, ters kelepçe takılan kadınların görüntülerinin basına servis edilmesine ilişin bir açıklama yayımladı.
HÜDA PAR Sözcüsü Yunus Emiroğlu, öğrenci affı konusuna dikkat çekti. Kapsamlı öğrenci affının bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini vurgulayan Emiroğlu, yüz binlerce gencin yıllardır ciddi mağduriyet yaşadığını ifade etti.
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında kış mevsimiyle birlikte artan enerji maliyetlerine dikkat çekerek devlet desteğinin artırılması talebinde bulundu.
HÜDA PAR, şehit olan HAMAS komutanları için taziye mesajı yayımladı. Yayımlanan mesajda "Bu aziz komutanlar, kanlarının Filistin halkının kanıyla birlikte aktığını; yürüttükleri mücadelenin Filistin halkının mücadelesinden ayrı olmadığını şehadetleriyle bir kez daha göstermiştir." ifadelerine yer verildi.