HDP'li Dicle Belediye Başkanı partisinden istifa etti

31 Mart Yerel Seçimleri'nde, yüzde 51 oy alarak Diyarbakır'ın Dicle Belediye Eş Başkanı seçilen Felat Aygören, partisinden istifa ettiğini açıkladı.
Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde, HDP’nin, Kürdistan Demokrat Partisi-Bakur (PDK-Bakur) ile yaptığı ittifak sonucu belediye başkanı seçilen Felat Aygören, HDP’den istifa etti.
31 Mart Yerel Seçimleri'nde 8 bin 980 oy alan Aygören, görevine bağımsız olarak devam etme kararı aldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, TBMM'de yaptığı açıklamada, Gazze’ye insani yardım amacıyla yola çıkan Küresel Sumud Filosu'na destek çağrısında bulundu. Ün, "Devletler görevini yapmadığı için bu cesur insanlar yola çıktı" dedi.
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Meclis’te yaptığı açıklamada tüm dünya ülkelerinin net bir tavır ortaya koyarak filoyu koruyacaklarına dair beyanatlarda bulunmaları gerektiğini söyledi.
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, Meclis’te yaptığı açıklamada Katar’daki saldırının ardından Türkiye’deki yabancı üslerin kapatılması ve siyonist rejimle bağlantılı kişi ve kuruluşlara karşı ciddi önlemler alınması gerektiğini söyledi.
Çin Dışişleri Bakanlığı, siyonist rejimin Gazze’ye kara saldırısına sert bir şekilde tepki gösterdi.