HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç, Adana İl ve İlçe Teşkilatlarıyla bir araya geldi

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Adana'da il ve ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelerek, bölgedeki siyasi gelişmeleri ve partinin stratejilerini değerlendirdi.
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Adana'da parti teşkilatlarıyla bir araya geldi, il ve ilçe teşkilatlarının katıldığı toplantıda, bölgedeki siyasi gelişmeler ve partinin geleceğe yönelik stratejileri ele alındı.
Dinç, parti üyeleriyle gerçekleştirdiği görüşmede, HÜDA PAR'ın yerel ve ulusal siyasetteki konumunu güçlendirmek adına yürütülen çalışmaları değerlendirdi.
Toplantıda, teşkilat üyeleriyle istişarelerde bulunan Dinç, Adana'daki parti faaliyetlerinin daha etkin bir şekilde sürdürülmesi için değerlendirmelerde bulundu.
Dinç, HÜDA PAR'ın toplumun her kesimine hitap eden bir parti olduğunu vurgulayarak, sahada daha fazla aktif olunması gerektiğini belirtti.
Katılımcılar, Mersin Milletvekili Dinç'in ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, toplantının verimli geçtiğini dile getirdiler. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Fatma Muhacirani, “Nükleer tesislerimiz ciddi zarar gördü ancak müzakereler için henüz bir tarih belirlenmiş değil. Muhtemelen yakın bir tarihte de gerçekleşmeyecek.” dedi.
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, kurum ziyaretleri kapsamında İl Müftülüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ifadelerine sert tepki gösterdi. Altun, kullanılan ifadelerin toplumda ayrışmayı körüklediğini ve hukuki süreçlere açık bir müdahale anlamı taşıdığını söyledi.
HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Emekliler Kahvesi" projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.