İçişleri Bakanı Soylu Diyarbakır’da

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Diyarbakır’da düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, törenine katıldı.
Bir dizi temaslarda bulunmak için Diyarbakır’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır’da düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, törenine katıldı.
Diyarbakır Valiliği önünde yapılan törene, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti milletvekilleri, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı. Yapılan konuşmaların ardından Türkçe ve Kürtçe müzik eşliğinde halk oyunları, gösteri sundu.
Törende, ulusal ve uluslararası spor müsabakalarında dereceye giren sporculara ödülleri verildi. (Mehmet Çelik- İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Türkiye'de düzenlenen Sıfır Atık Forumu sırasında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Çevre Koruma Kurumu Başkanı Şina Ensari, konuyla ilgili bir görüşme gerçekleştirdi.
HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, Kumluca İlçe Başkanı Mehmet Emin Gündüz ve beraberlerindeki heyet, "Yerel Sorunlara Yerinde Çözümler" projesi kapsamında Kumluca ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
“Gençlik Haftası” dolayısıyla açıklama yapan HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Murat Günaydın, bu yılki etkinliklerin Gazze merkezli farkındalık çalışmalarıyla gerçekleştirileceğini belirtti.
HÜDA PAR Ankara İl Başkanlığı, “Soykırımcı Çifte Vatandaşlara Yönelik Kanun Teklifi”nin kabulü için Ulus Meydanı’nda imza standı açtı; Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla fotoğraf sergisi düzenlendi.