Malta Cumhurbaşkanı Türkiye'ye geliyor

Malta Cumhurbaşkanı Preca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetine icabetle, 23-24 Ocak tarihlerinde Türkiye'ye gelecek.
Malta Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Marie-Louise Coleiro Preca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle, 23-24 Ocak tarihlerinde Türkiye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamada, "Ziyaret sırasında gerçekleştirilecek görüşmelerde, Türkiye ile Malta arasındaki ikili ilişkiler tüm yönleriyle ele alınacak, işbirliğinin daha da güçlendirilmesi için atılabilecek adımlar üzerinde durulacaktır. Görüşmelerde ülkemizin Avrupa Birliği’yle ilişkileri ve üyelik süreci ile bölgesel ve uluslararası gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulması da öngörülmektedir. Konuk Cumhurbaşkanı ayrıca, 23 Ocak tarihinde İstanbul’da Türkiye-Malta İş Konseyi toplantısına iştirak edecek; Türkiye ve Malta’dan önde gelen iş çevreleri ve yatırımcılarla bir araya gelecektir." denildi.
Açıkamadra, ziyaretin, Malta’dan Türkiye'ye Cumhurbaşkanı düzeyinde düzenlenen ilk resmi ziyareti teşkil ettiği kaydedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, Solhan İlçe Başkanı Selahattin Uyar, il ve ilçe teşkilat üyeleri ile birlikte Solhan ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
HÜDA PAR, Şeyh Said ve dava arkadaşlarının şehadetlerinin yüzüncü yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Kayseri'de düzenlenen bir programda önemli açıklamalarda bulundu. Yapıcıoğlu, asgari ücretin açlık sınırının altında olmaması gerektiğini belirtti.
HÜDA PAR Sosyal İşler Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, anne-babalara çocuklarını yaz Kur’an kurslarına göndermeleri çağrısında bulunuldu.