İHO EBRAR Iraklı selzedelere gıda yardımında bulundu
İhtiyaç sahibi yetim ve muhtaçlara yönelik yardım çalışması yapan Uluslararası yardım kuruluşu İHO EBRAR, Erbil'de meydana gelen sel felaketinde mağdur olan ailelere gıda ve battaniye yardımlarını ulaştırdı.
Irak'ta Kürdistan Bölgesi'nin başkenti Erbil'de yaşanan sel felaketinden sonra oluşan mağduriyetleri bir nebze de olsa gidermek amacıyla çalışma başlatan İHO EBRAR, bu zorlu günlerinde selzedeleri yalnız bırakmadı.
Yaşanan sel felaketinde evleri zarar gören aileleri ziyaret eden İHO EBRAR, temel gıda ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazırlamış olduğu gıda kolileri ile battaniyeleri mağdur ve muhtaçlara dağıttı.
Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan İHO EBRAR temsilcileri, İHO EBRAR olarak Erbil'de yaşanan sel felaketinden dolayı mağdur ve muhtaç olan ailelere gıda paketi ulaştırmak için hazır bulunduklarını belirtti.
Hayırseverlere yapmış oldukları bağışlardan dolayı teşekkürlerini ileten temsilciler, kendilerine emanet edilen bağışları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdıklarını dile getirdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman'da yaklaşık 31 yıldır saat tamirciliği yapan Şahin Omaç, üniversite eğitimini yarıda bırakarak severek başladığı mesleğini büyük bir tutkuyla sürdürdüğünü söyledi.
Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı Kayapınar Belde Belediye Başkanı Samir Özhan, yapımı tamamlanarak hizmete açılan yeni bağlantı yoluyla yıllardır devam eden ulaşım sorununu çözüme kavuşturduklarını belirtti. Özhan, ulaşım mesafesinin yaklaşık 1,3 kilometreden 100 metreye düştüğünü, yeni güzergâhın zamandan ve yakıttan tasarruf sağlayacağını ifade etti.
Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı İncili mezrasında vatandaşlar, bozuk yol nedeniyle hastalarını sırtlarında taşımak, hayvan yemlerini ise kilometrelerce yürüyerek ulaştırmak zorunda kaldıklarını belirterek yolun asfaltlanmasını istedi.
Anamur İlçe Müftülüğüne bağlı Musab Bin Umeyr Hafızlık Kur'an Kursu'nda eğitim gören hafızlık öğrencileri, düzenlenen moral ve motivasyon etkinliğinde hem doğayla buluştu hem de sportif faaliyetlerle keyifli vakit geçirdi.