İHO EBRAR Iraklı selzedelere gıda yardımında bulundu

İhtiyaç sahibi yetim ve muhtaçlara yönelik yardım çalışması yapan Uluslararası yardım kuruluşu İHO EBRAR, Erbil'de meydana gelen sel felaketinde mağdur olan ailelere gıda ve battaniye yardımlarını ulaştırdı.
Irak'ta Kürdistan Bölgesi'nin başkenti Erbil'de yaşanan sel felaketinden sonra oluşan mağduriyetleri bir nebze de olsa gidermek amacıyla çalışma başlatan İHO EBRAR, bu zorlu günlerinde selzedeleri yalnız bırakmadı.
Yaşanan sel felaketinde evleri zarar gören aileleri ziyaret eden İHO EBRAR, temel gıda ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazırlamış olduğu gıda kolileri ile battaniyeleri mağdur ve muhtaçlara dağıttı.
Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan İHO EBRAR temsilcileri, İHO EBRAR olarak Erbil'de yaşanan sel felaketinden dolayı mağdur ve muhtaç olan ailelere gıda paketi ulaştırmak için hazır bulunduklarını belirtti.
Hayırseverlere yapmış oldukları bağışlardan dolayı teşekkürlerini ileten temsilciler, kendilerine emanet edilen bağışları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdıklarını dile getirdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Yaklaşık 20 senedir yılın 12 ayı sürdürdüğü 'askıda ekmek' geleneğini Ramazan ayında da devam ettiren Batmanlı fırıncı esnafı, hayırseverlerin desteğiyle depremzedelere ve ihtiyaç sahiplerine ücretsiz ekmek dağıtıyor.
İhtiyaç sahibi kimselere yönelik yardım faaliyetlerinde bulunan Diyarbakır Umut Kervanı, Ramazan Ayı münasebetiyle binlerce aileye yardım paketi ulaştırmayı hedefliyor.
Batman'da binlerce balık, yumurta bırakmak için ayrıldıkları gölete dönemeyince oksijensiz kalıp telef oldu.
HAKSİAD Batman Şubesi tarafından Umut Kervanı Batman Derneği aracılığıyla depremzedelere 300 koli Ramazan paketi yardımı yapıldı.