Muş eski Milletvekili Şeyh Mehmet Emin Seydagil vefat etti
Eski Milletvekili Şeyh Mehmet Emin Seydagil (81), dün kaldırıldığı Muş Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde bugün vefat etti.
Rahatsızlığı nedeniyle dün ambulans helikopter ile Ankara'ya sevk edilen Seydagil, yolda kalbinin durması nedeniyle Muş Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesine alındı.
Bugün akşam saatlerinde vefat eden Seydagil'in cenazesi, yarın Güroymak ilçesi Erentepe Mahallesi'nde bulunan Şeyh Masum Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından, Şeyh Abdurrahman-ı Taği'nin bulunduğu aile kabristanında defnedilecek.
Şeyh Mehmet Emin Seydagil Kimdir?
Şeyh Taha'nın oğlu olan Şeyh Mehmet Emin Seydagil, 1939 tarihinde Bitlis'in Güroymak ilçesinde doğdu. 18'inci dönem Anavatan Partisi Muş Milletvekilliğini yaptı. İlkokul mezunu olan Seydagil, evli 5 çocuk babasıdır. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından 7-12 yaş aralığındaki çocuklara yönelik düzenlenen "Hayat Namazla Güzeldir" programının Diyarbakır finaline katılan çocuklar, etkinlikte yaşadıkları heyecan ve mutluluğu anlattı.
Malatya'da geç çiçeklenen kayısı ağaçları, nisan ayında yaşanan zirai dondan etkilenmeyerek eylül ayının son günlerinde de dalından taze meyve vermeye devam ediyor.
Havaların soğumaya başlamasıyla birlikte kombi, kalorifer, şofben ve bacaların bakımının zamanında yapılması önem taşıyor. Bakımı ihmal edilen cihazlarda gaz kaçağı, yangın ve zehirlenme gibi ciddi riskler ortaya çıkabilirken uzmanlar, kış öncesi bakım yapılması konusunda vatandaşları uyarıyor.
Batman'da bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, başıboş olduğu belirtilen 4 köpeğin bir kediyi kovaladığı, yakaladıktan sonra saldırarak telef ettiği görüldü.