Azerbaycan: Ermenistan ateşkesi bir kez daha ihlal etti
Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan tarafının ateşkesi ihlal ederek saldırıda bulunduğunu duyurdu.
Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Ermenistan'ın bir kez daha ateşkes anlaşmasını büyük ölçüde ihlal ettiğine dikkat çekildi.
Açıklamada, "29 Temmuz 02.45-03. 40 saatleri arasında, Basargeçer bölgesinin Yukarı Şorca köyü yönünde bulunan Ermeni Silahlı Kuvvetleri birimleri, saldırı tüfekleri ve el bombası kullanarak, Azerbaycan ordusunun Kelbecer bölgesinin Zeylik köyü yönünde konumlarını ateşe verdi. Pozisyonlarımıza 10-12 F-1 el bombası atıldı." denildi.
Saldırılara misilleme yapılarak saldırıların bastırıldığı belirtilen açıklamada, operasyonel durumun Azerbaycan ordusunun kontrolünde olduğu kaydedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Lübnan'ın güneyinde bir motosiklet ve bir araca yönelik siyonist saldırıda iki kişi şehit oldu.
Nijerya Denizcilik Otoritesi, ABD güçlerinin Venezuela açıklarında alıkoyduğunu duyurduğu dev petrol tankeriyle herhangi bir bağlantısı bulunduğunu reddetti.
Hindistan'da yetkililer, bölgeyi kaplayan yoğun sis tabakası nedeniyle Delhi ve çevresindeki hava kirliliği aşamasını "tehlike" seviyesi olan 4'e çıkardı.
Beytüllahimli esir Sakhr Ahmed Khalil Zaoul, bugün işgal zindanlarında şehit edildi.