Bangladeş'te tatbikatta tank infilak etti: 2 asker öldü, 1 yüzbaşı ağır yaralı
Bangladeş'te Çin yapımı bir tank, gerçek mühimmatla yapılan askeri tatbikatta önceden belirlenmiş hedefe atış yapmasıyla havaya uçtu. Olayda 2 asker hayatını kaybetti, 1 yüzbaşı ağıryaralandı.
Bangladeş Savunma Bakanlığı, tankın infilak etmesi sonucu 2 askerin hayatını kaybettiğini, bir yüzbaşının ise yaralandığını açıkladı.
Bangladeş ordusu, ağır yaralanan subayın tedavisi için hava yoluyla başkent Dakka'ya sevk edildiğini duyurdu.
Patlamaya ilişkin soruşturma başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İrlanda Başbakanı Micheal Martin, "Batı Şeria'da yaşananlar, terörist yerleşimcilerin oradaki Filistinlileri yerinden etmesinden ibaret." açıklamasını yaptı.
Rusya'nın Ukrayna'nın Dnipropetrovsk bölgesindeki Pavlohrad kentine düzenlediği İHA saldırısında 4 kişi hayatını kaybetti, 62 kişi yaralandı.
Çin’in liman kenti Çingdao’da bakıma alınan yabancı bayraklı bir yük gemisinde çıkan yangında hayatını kaybedenlerin sayısı, kayıp olarak aranan beş kişinin de cansız bedenine ulaşılmasıyla 25’e yükseldi.