Belarus'ta resmî seçim sonuçları açıklandı

Belarus Merkezi Seçim Kurulu, 9 Ağustos'ta yapılan devlet başkanlığı seçimlerinin kesinleşmiş sonuçlarını açıkladı.
Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko, oyların yüzde 80,1'ini aldı. 26 yıldır devlet başkanlığı koltuğunda oturan Lukaşenko, oyların yüzde 80,1'ini alarak üst üste altıncı kez devlet başkanlığı yapma hakkı elde etti.
Seçimlerin ardından ülkeyi terk ederek Litvanya'ya giden muhalif aday Svetlana Tihanovskaya, yüzde 10,12 oyla ikinci sırada yer aldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kassam Tugayları, bu akşam iki siyonist esirin cesedini Kızılhaç'a teslim etti.
İslami direniş hareketi HAMAS, hareketin liderliğinden bir heyetin, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve MİT Başkanı İbrahim Kalın'la yaptığı görüşmede Gazze Şeridi'ndeki ateşkes anlaşmasının uygulanmasını ve Şeride insani yardım ulaştırma yollarını ele aldığını bildirdi.
Nijerya'da bir akaryakıt tankerinin patlamasının ardından en az 30 kişi hayatını kaybetti.
Dünya Bankası, yaygın yıkım ve çöken altyapı göz önüne alındığında, Suriye'nin yeniden inşasının maliyetinin yaklaşık 216 milyar dolar olacağını tahmin ediyor.