Belçika’da 494 kişi daha Coronavirus nedeniyle öldü

Ülkede şu ana kadar 3 bin 19 kişi Coronavirus nedeniyle öldü.
Belçika Sağlık Bakanlığı, son 24 saat içerisinde 1684 kişinin daha Covid-19 testinin pozitif çıktığını, böylece toplam vaka sayısının 26 bin 667’e yükseldiğini kaydetti.
Açıklamada ayrıca Belçika'nın koronavirüsten 494 kişinin eklenmesiyle Coronavirus’ten ölenlerin sayısı 3 bin 19’a çıktığı belirtildi.
Coronavirus nedeniyle hastanedeki toplam insan sayısının ise 5 bin 610 olduğu açıklandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanyalı mevkidaşı Johann Wadephul ile ortak basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Vize serbestisi diyaloğu başlamalı. Vize konusunda sorunlar giderilmedi." dedi.
DSÖ, Gazze’deki enfeksiyon vakalarının kontrolden çıktığı konusunda uyardı.
Peru’da yeni göreve gelen Devlet Başkanı José Jerí’ye karşı düzenlenen geniş çaplı protestolarda bir kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi yaralandı.
ABD Başkanı Donald Trump ile Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Beyaz Saray'da bir araya geldi.