Çek Cumhuriyeti'nin bir kısmı elektriksiz kaldı
Çek Cumhuriyeti'nin bir kısmı elektriksiz kaldı ancak nedeni henüz bilinmiyor.
Yerel medyaya göre Çek Cumhuriyeti'nin bir kısmında; Prag'ın bazı bölgeleri, Orta Bohemya, Ústí nad Labem ve Liberec bölgeleri elektrik kesintisi yaşanıyor.
Yerel medyaya göre İletim sisteminin bir kısmında voltaj yok, kesinti iletim sisteminin bazı trafo merkezlerini de etkiledi.
Sorunların nedeni henüz bilinmiyor, teknisyenler onarımlar üzerinde çalışıyor.
Elektrik kesintisinin arkasında bir saldırı olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor.
Önce elektrik kesintisi nedeniyle duran metro, ardından kısa bir süre sonra tekrar çalışmaya başladı. Liberec'teki tramvaylar ise elektrik kesintisi nedeniyle çalışmıyor.
Çek Cumhuriyeti'nin bazı bölgelerindeki elektrik kesintisi sonrası hastanelerde yedek jeneratörler devreye girdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Luhansk'ta Ukrayna insansız hava araçlarının düzenlediği saldırılarda 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.
Fransız medyasında yer alan haberlere göre, Paris'te meydana gelen bıçaklı saldırıda üç kişi yaralandı, şüpheli yakalandı.
İşgalci rejim 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında şehit sayısı 73 bin 329'a, yaralı sayısı ise 174 bin 9'a yükseldi.
Tek bir günde 1800'den fazla Afgan vatandaşı yurtdışından ülkelerine geri getirildi.