İngiltere'de Müslüman kıza alçak saldırı
İngiltere'de bir kadın, bindiği otobüsteki Müslüman genç kıza saldırdı.
İngiltere'nin Sheffield bölgesinde 40 yaşlarındaki bir kadın bindiği otobüste, 14 yaşındaki Müslüman kıza alçakça saldırdı.
Çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, kırmızı montlu saldırgan kadın, tesettürlü genç kıza saldırarak İslam'a hakaret ediyor. Genç kızı darp ederek otobüsten indiren saldırgan kadını çevredekiler izlemekle yetiniyor.
Olay anında çekilen görüntüler kimi sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı.
İslam'a ve kutsallarına her fırsatta saldırı yapılan İngiltere'de, 14 yaşındaki genç kıza yapılan bu alçak saldırıya da sessiz kalıp kalmayacağı merak konusu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HAMAS, işgal altındaki Doğu Kudüs'te 3 bin 600 konuttan oluşan yeni bir yasa dışı Yahudi yerleşim birimi kurulması yönündeki kararı "uluslararası hukukun ihlalinde İsrail'in siciline işlenen yeni bir suç" olarak nitelendirdi.
Yunan yetkililer, Libya’dan Yunanistan’ın en güneydeki adalarına yönelik geçişlerin arttığı bir dönemde, Gavdos Adası açıklarında bir balıkçı teknesinden 545 göçmenin kurtarıldığını açıkladı.
Rusya Merkez Bankası, enflasyon beklentilerinin arttığı ancak sıkı para politikasının devam edeceğini belirterek politika faizini 50 baz puan indirme kararı aldı.
Japonya Başbakanı Takaiçi Sanae'nin güvenlik politikaları ekibinden bir yetkili, ülkenin nükleer silahlara sahip olması gerektiğini belirtti.