İspanya'da Coronavirus vaka sayısı 342 bin 813'e yükseldi
İspanya Sağlık Bakanlığı, Covid-19 vaka sayısının 342 bin 813'e, hayatını kaybedenlerin toplam sayısının da 28 bin 617'ye çıktığını açıkladı.
Açıklamaya göre, dün 2 bin 935 olarak açıklanan yeni Covid-19 vaka sayısı son 24 saatte 2 bin 987 arttı. Yapılan PCR testlerine göre, ülkede tespit edilen toplam Covid-19 vaka sayısı 342 bin 813'e yükseldi.
Covid-19'dan son 7 günde 62 kişi öldü, virüsle bağlantılı hayatını kaybedenlerde toplam sayı 28 bin 617'ye çıktı.
Yetkililer, Covid-19'da yeni vakalarda görülen hızlı artış nedeniyle 11 ek önlem açıklamıştı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HAMAS liderlerinden Usame Hamdan, önümüzdeki dönemin hareketin gücünün ve örgütsel yapısının sağlamlığının boyutunu ortaya çıkaracağını söyledi.
AB Konseyi, Belaruslu kişi, kuruluş ve varlıkların yaptırım listesine alınması için yeni kriterler getirdiğini duyurdu.
Çekya Cumhurbaşkanı, Andrej Babiš başkanlığındaki hükümeti onayladı.
Malezya, internet mesajlaşma ve sosyal medya hizmet sağlayıcılarının 2026'da kayıtlı sayılmasını zorunlu hale getirecek.