İşsizlik yardımı alanların lüks araçlarına el kondu

Almanya'da polis, usulsüz bir şekilde sosyal yardım aldığından şüphelenilen şahıslara ait lüks araçlara el koydu.
Almanya'nın Duisburg kentinde polis, usulsüz bir şekilde işsizlik yardımı alanların lüks araçlarına el koydu.
Duisburg polisi, el konulan araçların sahipleriyle ilgili, belgede sahtecilik gerekçesiyle de inceleme yapıldığını açıkladı.
Geçtiğimiz hafta Duisburg belediyesinden yapılan açıklamada "Türk, Kürt ve Arap kökenli 70 ailenin" dahil olduğu organize suç gruplarını dağıtmak için detaylı bir planın hayat geçirildiği belirtilmişti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Rusya Devlet Nükleer Enerji Kuruluşu Rotasom ve Çin Ulusal Nükleer Şirketi (CNNC) arasında stratejik ortaklıklar ve karşılıklı yarar sağlayan iş birliğinin geliştirilmesi konularında mutabakat zaptı imzalandı.
Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif'in Suudi Arabistan'a düzenlediği resmi ziyaret sırasında Pakistan ve Suudi Arabistan arasında Stratejik Karşılıklı Savunma Anlaşması imzalandı.
Birleşmiş Milletler (BM), siyonist rejimin saldırıları nedeniyle Gazze'de son iki günde 40 binden fazla kişinin zorla yerinden edildiğini bildirdi.
İşgal ordusuna ait bir insansız hava aracının (İHA), Lübnan'ın doğusundaki Baalbek kentinde bir aracı hedef alması sonucu iki sivilin şehit olduğu belirtildi.