İşsizlik yardımı alanların lüks araçlarına el kondu
Almanya'da polis, usulsüz bir şekilde sosyal yardım aldığından şüphelenilen şahıslara ait lüks araçlara el koydu.
Almanya'nın Duisburg kentinde polis, usulsüz bir şekilde işsizlik yardımı alanların lüks araçlarına el koydu.
Duisburg polisi, el konulan araçların sahipleriyle ilgili, belgede sahtecilik gerekçesiyle de inceleme yapıldığını açıkladı.
Geçtiğimiz hafta Duisburg belediyesinden yapılan açıklamada "Türk, Kürt ve Arap kökenli 70 ailenin" dahil olduğu organize suç gruplarını dağıtmak için detaylı bir planın hayat geçirildiği belirtilmişti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
14 ülke ortak bir bildiri yayınlayarak, Siyonist rejimin, işgal altındaki Batı Şeria'da 19 yeni yerleşim yeri kurma kararını şiddetle kınadı ve bu tür adımların uluslararası hukuku ihlal ettiği konusunda uyardı.
İran kuvvetleri, ülkenin güney sularında kaçak yakıt taşıyan bir gemiye el koydu ve gemideki 16 yabancı mürettebat üyesini gözaltına aldı.
Yemen'in uluslararası alanda tanınan hükümeti ve Ensarullah grubu, çatışmanın her iki tarafındaki binlerce cesedin kurtarılması ve takas edilmesi konusunda bir anlaşma imzaladı.
Nijerya'daki bir camide meydana gelen patlamada 7 kişi hayatını kaybetti.