İtalya'da Covid-19 kaynaklı ölü sayısı 56 bini geçti

İtalya'da Coronavirus (Covid-19) ölenlerin sayısı son 24 saatte 785 artarak 56 bin 361'e yükseldi.
Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 19 bin 350 kişide Coronavirus tespit edildi. Ülkede toplam vaka sayısı 1 milyon 620 bin 901'e ulaştı.
Covid-19 nedeniyle ölenlerin sayısı son 24 saatte 785 artarak 56 bin 361'e çıktı. İyileşenlerin sayısı ise 27 bin 88 artarak 784 bin 595 oldu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Lübnan'daki silahsızlanma baskılarına karşı konuşan Hizbullah Genel Sekreteri Naim Kasım, hem siyonist rejime hem de ABD'ye meydan okudu. Kasım "Teslim olmayacağız, caydırıcılığımızdan vazgeçmeyeceğiz." dedi.
Gana'da M çiçeği virüsü (mpox) vaka sayısının 133'e çıktığı bildirildi.
Suriye'nin Hama ilinde yakıt tankerinin alev alması sonucu yaşanan patlamada, çok sayıda kişi hayatını kaybetti ve yaralandı.
İtalya'nın güneydeki Palermo kenti ile kuzeydeki Bologna'da aşırı sıcak hava nedeniyle 2 kişinin hayatını kaybetmesi üzerine 18 kentte kırmızı alarm ilan edildi.