Kosova'da maden ocağında 100 işçi mahsur kaldı

Kosova'daki bir maden ocağında trafo patlaması sonucu 100 işçi mahsur kaldı.
Kosova'daki Trepça Maden Ocağı'nda trafo patlaması sonucu 3 işçinin yaralandığı 100 işçinin ise ocakta mahsur kaldığı bildirildi.
Elektriklerin kesildiği maden ocağında işçileri arama kurtarma çalışmasının sürdüğü, yaralıların hastaneye kaldırıldıkları öğrenildi.
Maden girişinde olan trafonun dumanlarının dışarı çıkmasının olası faciayı önlediği ve şimdiye kadar 29 işçinin tahliye edildiği ifade ediliyor.
Diğer işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtiliyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist işgalcilerin 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda can kaybı 57 bin 680’e, yaralı sayısı ise 137 bine ulaştı.
HAMAS'ın askeri kanadı olan Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerinde bugün ve farklı tarihlerde gerçekleştirdikleri operasyonlarla işgal askerlerini ve araçlarını etkisiz hale getirdi, bir işgal askerini esir almaya çalıştı.
Suriye'nin kuzeybatısındaki Lazkiye iline bağlı Bayırbucak bölgesinde 7 gündür devam eden orman yangını, şiddetli rüzgarın etkisiyle kontrol altına alınamıyor.
Yemen'deki Ensarullah, işgal altındaki Filistin'de yer alan Ümmü’r-Reşraş Limanı’na doğru seyreden ETERNITY C isimli gemiyi bombaladıklarını, geminin battığını duyurdu.