Meksika'da otobüs devrildi: 18 ölü, 32 yaralı

Meksika'nın güneyinde otobüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 18 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi yaralandı.
San Luis de la Paz kasabasından yola çıkan otobüs, Meksiko eyaletine bağlı Capulin-Chalma otoyolunda kaza yaptı.
Kazada, 18 kişi hayatını kaybederken, 32 kişi yaralandı.
Yaralılar bölgedeki hastanelere kaldırıldı.
Kazanın, otobüsün frenlerinin arızalanması sonucu çıktığı belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Vietnam'da şiddetli fırtına nedeniyle bir tur teknesi alabora oldu. Yaşanan trajik olayda 37 kişi hayatını kaybetti, 5 kişinin kayıp olduğu bildirildi.
Suriye İçişleri Bakanlığı, bir süredir çatışmaların yaşandığı Süveyda kent merkezinde güvenliğin sağlandığını açıkladı.
İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, "Bu ateşkes kırılgan ve nedeni de açık. Çünkü oldukça kötü bir geçmişe sahip bu rejimden gelen hiçbir ateşkese güvenilemez. Eğer ateşkes ihlal edilirse karşılık vermeye hazırız" dedi.
İngiltere, uzun süredir yürütülen siber faaliyetleri nedeniyle Rus Askeri İstihbarat Servisi'ne (GRU) bağlı üç birim ve 18 askeri istihbarat görevlisine yaptırım uyguladığını duyurdu.