Müslümanlara bir saldırı da İngiltere'den

Yeni Zelanda'daki cami katliamının ardından İngiltere'nin başkenti Londra'da bir grup terörist, Cuma namazı için toplanan Müslümanlara saldırdı.
Yeni Zelanda'daki cami katliamının ardından haçlı zihniyetli teröristlerin Müslümanlara yönelik saldırıları sürüyor. İngiltere'nin başkenti Londra'da bir grup terörist, Cuma namazı için toplanan Müslümanlara saldırdı.
Londra'da Cannon Caddesi üzerindeki Ashaadibi Mescidi ve Toplum Merkezi önünde cuma namazı için bekleyenlere bir grup haçlı zihniyetli terörist, çekiç ve sopalarla Müslümanlara saldırdı.
Müslümanlar saldırganları püskürttü
Attıkları slogan ve küfürlerle İslam düşmanlıklarını açıkça ilan eden çetelere, Müslümanlardan bazıları karşılık vererek çeteleri geri püskürttü.
Çeteler arkadaşlarını da olay yerinde bırakıp kaçmaya çalıştı
Sosyal medyada yayımlanan görüntülerde ellerinde kesici alet bulunan çetelerin geldikleri araçla kaçmaya çalıştıkları görülürken içlerinden biri de telaş nedeniyle arabaya binemeyince kaportanın üzerine atladığı ve bu şekilde bölgeden uzaklaştıkları görülüyor.
Saldırıda bir Müslümanın yaralandığı ve arkadaşları tarafından hastaneye götürüldüğü belirtildi.
Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist işgalciler, işgal altındaki Batı Şeria'da saldırılar ve baskınlar düzenlediği Tulkerim'de Filistinlilere ait evleri yıkmaya devam ediyor.
İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, nükleer programlarının barışçıl amaç taşıdığını ve Nükleer Silahların Yayılmasının Önlenmesi Anlaşması (NPT) kapsamında yürütüldüğünü söyledi.
İşgal ordusunun 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şehit sayısı son 24 saatte 61 artarak 57 bin 823'e yükseldi.
Pakistan'da etkili olan muson yağışlarının yol açtığı sellerde hayatını kaybedenlerin sayısı 98'e, yaralı sayısı ise 185'e yükseldi.