Nepal'de meydana gelen trafik kazasında 13 kişi öldü

Nepal’in Ramechhap bölgesinde meydana gelen trafik kazasında 13 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi de yaralandı.
Nepal’in Ramechhap bölgesinde başkent Katmandu’ya yerel saatle 10.00 sıralarında giden bir yolcu otobüsü kaza yaptı.
Meydana gelen kazada, 9 kişinin olay yerinde, 4 kişinin ise Dhulikhel Hastanesinde tedavi gördüğü esnada hayatını kaybettiği açıklandı.
Kazada yaralanan 19 kişinin tedavisi hastanede devam ediyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanyalı mevkidaşı Johann Wadephul ile ortak basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Vize serbestisi diyaloğu başlamalı. Vize konusunda sorunlar giderilmedi." dedi.
DSÖ, Gazze’deki enfeksiyon vakalarının kontrolden çıktığı konusunda uyardı.
Peru’da yeni göreve gelen Devlet Başkanı José Jerí’ye karşı düzenlenen geniş çaplı protestolarda bir kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi yaralandı.
ABD Başkanı Donald Trump ile Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Beyaz Saray'da bir araya geldi.