Pakistan'da işçileri taşıyan kamyonda patlama: 10 ölü
Pakistan'ın Belucistan eyaletinde, maden işçilerini taşıyan bir kamyonda meydana gelen patlamada 10 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.
Harnai ilçesinin Shahrag bölgesindeki kömür madenleri bölgesinde maden işçilerini taşıyan bir kamyonda meydana gelen patlamada, ilk belirlemelere göre, 10 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.
Yetkililer, olayın yola döşenen bir patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaşandığını belirtti.
Belucistan eyaleti Başbakanı Sarfraz Bugti, yaptığı açıklamada, can kayıplarından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Masum vatandaşları hedef alan teröristler, affedilmeyi hak etmiyor. Bu olaya karışan teröristler, en kısa zamanda adalete teslim edilecektir." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Axios'un edindiği bilgiye göre , ABD Başkanı Özel Temsilcileri Steve Whitkoff ve Jared Kushner, Ukrayna krizi kapsamında bu hafta sonu Moskova ve Kiev'i ziyaret edecekler.
Almanya'da enerji tesisleri ve trafo merkezlerini hedef alan peş peşe şüpheli sabotaj girişimleri sonrası soruşturmalar genişletildi
Yemen'in batısında Suudi destekli hükümet güçleri ile Ensarullah arasındaki çatışmalar tırmanırken en az 90 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Çin'in Tibet Özerk Bölgesi'ndeki sınır kapısında meydana gelen sellerde 31 kişi öldü, 531 kişi halen kayıp.