Pakistan'da muson yağışları sele yol açtı: 98 ölü

Pakistan'da etkili olan muson yağışlarının yol açtığı sellerde hayatını kaybedenlerin sayısı 98'e, yaralı sayısı ise 185'e yükseldi.
Pakistan'da 26 Haziran'dan beri etkisini sürdüren muson yağışlarının yol açtığı sel felaketlerinde ölü sayısı artıyor.
Pakistan Ulusal Afet Yönetim Ajansı (NDMA) tarafından yapılan açıklamada, son 24 saatte 11 kişinin daha hayatını kaybettiği, 27 kişinin yaralandığı belirtildi.
Muson yağışlarında toplam can kaybının 98'e, yaralı sayısının ise 185'e yükseldiği kaydedildi.
Yetkililer, önümüzdeki günlerde daha fazla yağış olacağı uyarısı yaptı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist işgalciler, işgal altındaki Batı Şeria'da saldırılar ve baskınlar düzenlediği Tulkerim'de Filistinlilere ait evleri yıkmaya devam ediyor.
İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, nükleer programlarının barışçıl amaç taşıdığını ve Nükleer Silahların Yayılmasının Önlenmesi Anlaşması (NPT) kapsamında yürütüldüğünü söyledi.
İşgal ordusunun 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şehit sayısı son 24 saatte 61 artarak 57 bin 823'e yükseldi.