Rusya'da tespit edilen Covid-19 vaka sayısı 1 milyon 91 bin 186’ya yükseldi

Rusya Coronavirus Enfeksiyonu Kontrol ve Önleme Merkezinden yapılan açıklamaya göre, son 24 saatte 5 bin 905 kişide daha Covid-19 tespit edilmesiyle vaka sayısı 1 milyon 91 bin 186'ya yükseldi.
Ülkede virüs kaynaklı ölü sayısı 134 artarak 19 bin 195'e, iyileşen sayısı 5 bin 339 artarak 901 bin 207'ye ulaştı.
Başkent Moskova'da son 24 saatte vaka sayısı 805 artarak 274 bin 808'e, ölü sayısı 8 artarak 5 bin 33'e çıktı.
Rusya İnsan Sağlığı ve Tüketici Haklarını Koruma Servisi, test sayısının 42 milyonu geçtiğini belirtti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Danimarka Dışişleri Bakanı Lars Lokke Rasmussen, Trump yönetiminin Avrupa Birliği (AB) ihracatına yüzde 30 gümrük vergisi uygulama tehdidini "kesinlikle kabul edilemez" olarak kınadı.
ABD Başkanı Donald Trump, Moskova ve Kiev'e anlaşmazlığı çözmeleri için 50 gün süre vererek aksi takdirde Rusya'ya yüzde 100 oranında ikincil vergi getireceğini söyledi.
İşgalci siyonist ordu, Suriye'nin güneyindeki tankları, kendisine yönelik "tehdit" olduğu iddiasıyla saldırı düzenledi.
Gazze Şeridi'nde, 7 Ekim 2023'ten bu yana yapılan işgal saldırılarında şehit olanların sayısı 120 kişi artarak 58 bin 386'ya yükseldi.