Siyonistlerin saldırıları sürüyor: 4 Filistinli şehid
Cinayetlerde sınır tanımayan siyonist işgalcilerin düzenlendiği saldırılarda 4 Filistinli şehid oldu.
İşgalci çetelerin Filistin halkına yönelik cinayetleri sürerken Ramallah, Gazze Şeridi ve Kudüst'te 4 Filistinlin Siyonistlerin saldırısı sonucu şehid oldu.
Ramallah’ın kuzeybatısındaki Beyt Rima köyü sakinlerinden Muhammed Er-Rimavi isimli genç dün sabah işgal çetelerince alıkonulurken öldüresiye darp edilmesi sonucu şehit oldu.
İşgal çeteleri ayrıca dün akşam Gazze Şeridi’nin kuzeyinde Beyt Hanun “Erez” Kapısı yakınlarında düzenlenen barışçıl gösteriye ateş açması sonucu 2 kişinin şehid oldu ve 46 kişi yaralandı.
Öte yandan siyonist katiller, Kudüs’te Babu’l-Amud yakınlarında Filistinli bir genci bıçaklama eylemi girişiminde bulunduğu iddiasıyla yargısız infaz ettiği kaydedildi.
İşgalciler, önceki akşam geç saatlerde Han Yunus’un doğusuna düzenlediği hava saldırısında iki genç şehid olmuştu. Böylece 24 saat içinde 6 Filistinli işgalcilerin açtığı ateşle ve saldırısıyla şehid oldu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Rusya ile ilişkilerde son dönemde ortaya çıkan sorunların yapıcı şekilde ele alınarak, çözüme kavuşturulmasını umduklarını belirtti.
Gazze Şeridi'nden 17 esirin, işgal yetkilileri tarafından serbest bırakıldığı bildirildi.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kuveyt Dışişleri Bakanı Cerrah Cabir el-Ahmed es-Sabah ile bir araya geldi.
Hindistan'ın Maharaştra eyaletinde etkili olan muson yağışlarının yol açtığı sel, toprak kayması ve bina çökmelerinde 19 kişi hayatını kaybetti.