Süleymaniye’de Covid-19 kaynaklı 3 can kaybı daha

Irak Kürdistan Bölgesi’nin Süleymaniye kentinde 3 kişinin daha Covid-19 nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.
Irak Kürdistan Bölgesi’nde yeni tip Coronavirus (Covid-19) kaynaklı can kayıpları devam ediyor.
Süleymaniye Sağlık Müdür Yardımcısı Abdullah Ahmed, yaşları 50 ile 60 arasında değişen iki kadın ve bir erkeğin Covid-19’dan hayatını kaybettiğini söyledi.
Kürdistan Bölgesi’nde şimdiye kadar 6 bin 403 Covid-19 vakası tespit edilirken, bunlardan 2 bin 78 kişi sağlığına kavuştu, 216 kişi ise hayatını kaybetti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İsviçre ve Almanya, Avrupa Gökyüzü Kalkanı (European Sky Shield) kapsamında hava savunma sistemlerini ortaklaşa satın alma konusunda anlaşmaya vardı.
Japonya'nın güneybatısında Kagoşima eyaletindeki Şinmoe Yanardağı'nda patlama meydana geldi.
Çin'e ait sahil güvenlik gemilerinin, Doğu Çin Denizi'ndeki tartışmalı Senkaku Takımadaları etrafında Japon ulusal kara sularını ihlal ettiği belirtildi.
Tayland'da eski Kamboçya başbakanıyla gizli bir telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıktıktan sonra görevden alınan Başbakan Paetongtarn Şinavatra'nın yerine yardımcısı ve Savunma Bakanı Phumtham Wechayachai getirildi.