Suudiler Yemen’de öğrencileri hedef aldı: 13 şehid 87 yaralı

Suudilere bağlı koalisyon güçleri, Yemende bir okulu hedef aldı. Saldırıda 13 kişi şehid oldu, 87 kişi yaralandı.
Yemen’in Sewan bölgesinde Suudilere bağlı koalisyon güçleri tarafından bir okula hava saldırısı düzenlendi. Şehid Muhammed Huseyin Ra’i okuluna yapılan vahşi saldırı neticesinde çoğu öğrenci 13 kişi şehid oldu, 87 kişi yaralandı.
Konu hakkında Yemen Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Yusuf Hadiri tarafından bir açıklama yapıldı.
Hadiri, yaptığı açıklamada Suudilere bağlı koalisyon güçleri tarafından yapılan hava saldırısında bir okulun hedef alındığını, çoğu çocuk yaşta olan 13 kişinin şehid olduğunu ve 87 kişinin yaralandığını belirtti.
Can kaybının artmasından endişe edinilen saldırının ardından yaralılar ambulanslarla çevredeki hastahanelere kaldırıldı.(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Yemen Silahlı Kuvvetleri, Gazze’de devam eden işgal saldırılarına karşılık olarak, işgal altındaki Filistin topraklarına yönelik bir dizi operasyon gerçekleştirdiğini duyurdu.
Siyonist işgalciler, Gazze Şeridi'ne yönelik kara ve askeri saldırıları sırasında esir aldıkları 15 Filistinliyi bu akşam serbest bıraktı.
Yemen'den füze atılmasının ardından işgal altındaki Filistin topraklarındaki tüm şehir ve kasabalarda hava saldırısı sirenleri çaldı. Öte yandan Kassam Tugayları da bazı yerleşim bölgelerini füzelerle hedef aldı.
İşgalci siyonist rejimin, sabahtan bu yana Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği bombardımanda en az 100 kişi şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.