Umman'da Körfez ülkeleri ve İran arasındaki toplantı ertelendi
Körfez ülkeleri ve İran arasında Hürmüz Boğazı'nı konu alan toplantının ertelendiği bildirildi.
Umman Dışişleri Bakanı Bedr El Busaidi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Körfez ülkeleri ve İran arasında Hürmüz Boğazı konusunda olası anlaşmaları görüşmek üzere Pazartesi günü Umman'da yapılması planlanan toplantının ertelendiğini söyledi.
Busaidi, "Uzlaşma sağlamak amacıyla, yarın Salalah'ta yapılması planlanan bölgesel toplantı ertelendi. Bölgemizde istikrarı ve kalıcı iş birliğini destekleyen diyaloğu geliştirmeye olan bağlılığımızı sürdürüyoruz." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Sudan Genelkurmay Başkanı Korgeneral Yaser el-Atta, Etiyopya'yı Sudan'daki mevcut durumdan faydalanarak Sudan topraklarına yayılmaya ve el-Faşka, el-Damazin ve diğer sınır bölgelerini işgal etmeye çalışmakla suçladı.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suriye ziyareti kapsamında Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ile görüştü.
Rusya'nın Kuzey Kafkasya Federal Bölgesine bağlı Kabardino-Balkarya'daki Bezengi Vadisi'nde bulunan Mizhirgi Dağı'ndaki çığ bölgesinde yapılan arama kurtarma çalışmalarında bir dağcının daha cesedi bulundu.