WHO: Coronavirus vakalarında rekor düzeyde artış var
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), son 24 saatte dünya genelinde 230 bin 370 yeni Coronavirus vakası ve 5 bin 285 ölüm kaydedildiğini belirtti.
DSÖ verilerine göre, dünya genelindeki Covid-19 vaka sayısı 12 milyon 552 bin 765, ölüm vakaları ise 561 bin 617’ye yükseldi. Vaka sıralamasında ABD 6 milyon 540 bin 222 ile ilk sırada yer alırken, Avrupa’da ise 2 milyon 907 bin 654 vaka tespit edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Rusya Savunma Bakanlığı, Zaporijya bölgesindeki Kosovtsevo yerleşim birimini ele geçirdiklerini duyurdu.
Mısır Cumhurbaşkanlığı Devlet Enformasyon Servisi Başkanı Raşvan, Netanyahu'nun Gazze'deki ateşkesin ikinci aşamasına geçilmesini engellemeye çalışarak, bölgeyi yeni bir çatışma sürecine sürüklemeye çalıştığını belirtti.
Kamboçya, Tayland'ın sınır hattında bulunan bazı bölgeleri hedef alarak saldırılarını yoğunlaştırdığını açıkladı.
İşgal ordusunun Gazze Şeridi'nde düzenlediği saldırılarda şehit sayısı son 48 saatte 3 artarak 70 bin 945'e yükseldi.