Alımı yapılan kuru üzümün bedeli hesaplara yatırıldı
Toprak Mahsulleri Ofisi, alımı yapılan ürün bedeli için 15 milyon lirayı üreticilerin hesaplarına yatırdı.
Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal, ofis olarak kuru üzüm müdahale alımlarına 10 Eylül'de başladıklarını, ilk hafta aldıkları ürün bedeli olan 15 milyon lirayı üreticilerin hesabına yatırdıklarını söyledi.
Güldal, bugünden itibaren teslim edilecek ürünlerin bedellerinin de önümüzdeki hafta perşembe ve cuma üreticilere verileceğini belirtti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Brent petrolün varil fiyatı, uluslararası piyasalarda güne yüzde 0,7'lik düşüşle 98,53 dolardan başladı.
Motorinin litre fiyatında yarından itibaren 5,57 liralık indirim öngörülüyor.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri AŞ'nin 2022'de verilen elektronik para kuruluşu olarak faaliyet iznini iptal etti. Kararın, kuruluşun faaliyet izni için gerekli şartları kaybetmesi ve faaliyetlerine devam etmesinin ödemelerin güvenliğini tehdit ettiği yönündeki kanuni hükümler kapsamında alındığı bildirildi.
MASAK’ın Resmî Gazete’de yayımlanan yeni düzenlemeleriyle BMGK yaptırım listelerinde yer alan kişi ve kuruluşların gerçekleştirmek istediği işlemlerin gecikmeden bildirilmesi kararlaştırıldı.