Bakan Bayraktar Lübnanlı mevkidaşı Saddi ile enerji işbirliğini görüştü
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Lübnan Enerji ve Su Bakanı Joseph Saddi ve beraberindeki heyetle enerji alanındaki işbirliklerini görüştü.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Lübnan Enerji ve Su Bakanı Joseph Saddi ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.
Bakan Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, görüşmenin Bakanlıkta gerçekleştirildiğini belirtti.
Görüşmede bölgedeki elektrik, doğal gaz ve petrol enterkonneksiyonlarının güçlendirilmesi ile petrol ve doğal gaz alanlarında hayata geçirilebilecek işbirliklerinin kapsamlı şekilde ele alındığını aktaran Bakan Bayraktar, Türkiye'nin enerji alanındaki tecrübe, birikim ve kabiliyetlerini Lübnan ile paylaşmaya hazır olduğunu ifade etti.
Bakan Bayraktar, karşılıklı fayda temelinde geliştirilecek projelerle Türkiye ve Lübnan arasındaki enerji işbirliğinin daha da güçlendirilmesinin hedeflendiğini kaydetti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Küresel petrol piyasalarında yaşanan gelişmeler, Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. Bu nedenle motorine zam bekleniyor.
HAKSİAD Genel Merkezi’nde Haser Motorlu Taşıtlar yetkilileriyle gerçekleştirilen görüşmede, İveco marka kamyon, kamyonet ve panelvan araçlarda dernek üyelerine yönelik indirimli imkanlar ile satış sonrası hizmetleri kapsayabilecek iş birliği seçenekleri değerlendirildi.
Gayrimenkul Danışmanı Yusuf Kanak, emlak piyasası hakkında değerlendirmelerde bulunarak piyasanın durgun olduğunu, bu durgunluktan istifade ederek şu anki dönemde ev veya yatırım yapmanın tam zamanı olduğunu kaydetti.